Privé Training

Haal het beste uit jezelf met
1v1 of 1v2 privé training!

Ontketen Jouw Potentieel!

Bij de Voetbal Techniekschool bieden we privétrainingen aan die specifiek zijn ontworpen om jouw voetbalvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Onze 1v1 en 1v2 sessies bieden de perfecte gelegenheid om je techniek te verfijnen, werkpunten aan te pakken en zelfvertrouwen op te bouwen

Waarom Privé Training?

 • Intake gesprek: tijdens deze ontmoeting maken we kennis en overlopen we de noden. Daarnaast geven een gratis testsessie en aan de hand van deze test kunnen we aan de slag en creëren we een aangepast trainingsplan dat speciaal voor jou is ontworpen.
 • Persoonlijke Aandacht: Geniet van onverdeelde aandacht van onze ervaren trainers.
 • Elke sessie is specifiek op maat gemaakt: Onze privétrainingen worden volledig aangepast aan jouw individuele behoeften en doelen.
 • 2 Trainers die aanwezig en met je bezig zijn: Je krijgt de unieke kans om te profiteren van de expertise van twee toegewijde trainers tijdens elke sessie.
 • Na elke sessie een korte bespreking: Directe feedback en begeleiding zorgen ervoor dat je elke keer weer kunt groeien.

.

Onze Trainers: Luca en Lucio D’Amires

Ervaring en expertise in één team!
Deze gediplomeerde trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring op nationaal voetbalniveau gespeeld en meer dan 10 jaar trainerservaring.

  Familienaam ouder 1

  Voornaam ouder 1

  Familienaam kind


  Voornaam kind

  Adres

  Club waar de speler actief is dit seizoen

  Uw email

  Telefoonnummer

  Geboortedatum kind

  Rijksregisternummer kind (verplicht voor verzekering)

  Bijkomende informatie voor Techniekschool (kwetsuur/speciale zorg /...)